About

OM OSS

Ägna dig åt företaget – vi tar hand om pappersarbetet!
Låt oss göra något fantastiskt tillsammans

Vi är annorlunda!

Vi är den personliga redovisningsbyrån som vill behålla känslan av att vara liten och personlig samt att varje enstaka kund ska känna att ju hen är viktig. Vi riktar oss i första hand mot både små och stora organisationer.
Som kund avgör du helt och hållet vad du vill ha hjälp med – en del kunder sköter vi helheten åt medans vissa vill göra en del själva.
Vi sätter relationen i centrum.

Om oss

Om oss

Redovisningsbyrån Bokföringsstudion AB är ett Eskilstuna företag som är verksamt inom redovisning. Vi har många års erfarenhet av redovisnings i både små och stora organisationer. De flesta företagare idag värdesätter och behöver en Partner i redovisning och ekonomi. Här kan vi erbjuda ett service- och kundanpassat koncept. Vår affärs idé bygger på att bli Er partner i redovisning och ekonomi. Vi vill bidra till att Ert företag utvecklas, effektiviseras och får en lönsammare affär. Vårt mål är att kunna ge Er både råd och bättre beslutsunderlag för framtiden.

Service erbjudande!

Bra bokföring till ett bättre pris!
Vi på bokföringsstudion tycker inte att kvalitativa bokföring- och redovisningstjänster ska behöva kosta skjortan som det ofta gör hos traditionella redovisningsbyråer.
Vi är den personliga och flexibla redovisningsbyrån som vill hjälpa varje klient med just det dem behöver hjälp med.

About

BOKFÖRINGSSTUDION

Redovisningsbyrå med lång erfarenhet.